Sportsernæring

 

 

Rødbedesaft er sund doping

Ny forskning viser, at rødbedesaft kan forbedre din præstation betydeligt – uanset om du er motionist eller eliteatlet. Gevinsten opnår du allerede få timer efter, at du har drukket den blodrøde drik.

 

Rødbedesaft er det helt nye buzzword blandt løbere, cykelryttere, triatleter og andre, der skal levere en præstation, som er afhængig af deres udholdenhed og iltoptagelse.

Mere og mere forskning viser nemlig, at rødbedesaft forbedrer præstationen mindst lige så meget som det farlige og forbudte dopingpræparat EPO.

 

Så meget rødbedesaft skal du drikke

De fleste nye undersøgelser er foretaget med færdiglavet rødbedesaft, som testpersonerne dagligt indtog en halv liter af. Efter seks dage testede forskerne så effekten.

Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis behøver hælde rødbedesaft i dig den ene dag efter den anden. Friske rødbeder kan fx sagtens erstatte juicen. Samtidig er der lavet studier, hvor deltagerne blot fik en halv liter rødbedejuice nogle timer før testen, og det var nok til at forbedre resultaterne betydeligt.

 

Magien i rødbedesaft skyldes stoffet nitrat. Og har du svært ved at indtage store mængder nitrat i 5 dage i træk kan mindre derfor også gøre det. Intet tyder derimod på, at kosttilskud i form af nitrattabletter har nogen effekt.

Sportselitens hemmelighed

Find ud af hvordan man i det seneste gennembrud i sportsvidenskaben, kan forbedre sine sportsresultater med op til 16%.

 

Få et stamina (udholdenheds) boost på en smart og nem måde med den nyudviklede SPORT shot. Efter at BEET IT mærket blev etableret som en fast favorit af den internationale sportselite, bliver nu SPORT shottet stærkt anbefalet af nogle af Storbritanniens førende sportsfolk og ernæringseksperter.

 

Dette SPORT skud har et nitratindhold 0,4 g pr 7cl skud, som er den maksimale dosis af nitrat i den mindst mulige væske. Ved at finde ikke-økologiske partier af rødbeder, har den engelske producent kunnet forhøje nitratindholdet istædet for at tilføje kunstig nitrat, uden at formindske skuddets naturlige egenskaber. Beet It SPORT shottet giver dig ekstra kant ved at øge effektiviteten iltoptagelsen, fremskynde resitution samt øge udholdenheden med op til 15-20%!

 

Vores sportsskud bærer logoet for ?Informed Sport?, en organisation, der tester produkter for at give sikkerhed for, at sportsfolk ikke vil svigte i drugtest som følge af brug af dem.

Webmaster© bikephoto.dk v/Kaj Jensen

Copyright bikephoto.dk © All Rights Reserved